Foxcave Finance

BOEKHOUD TIPS

Btw- of loonaangifte ingevuld? Misschien moet u dat opnieuw doen

Hebt u vóór dinsdag 16 juli 12:00 uur in Mijn Belastingdienst Zakelijk uw btw-aangifte of loonaangifte ingevuld en opgeslagen? En pas later ingestuurd? Of nog niet ingestuurd? Wilt u hier meer informatie over? Neemt u dan contact op met ons via ons contactformulier.

Servicebericht dubbel verstuurd aan fiscaal dienstverleners

Bent u fiscaal dienstverlener en gebruikt u aangiftesoftware? Dan hebt u op 15 juli mogelijk 2 keer eenzelfde servicebericht van ons gekregen voor 1 of meer van uw cliënten. Onze excuses hiervoor. Wilt u hier meer informatie over? Neemt u dan contact op met ons via ons contactformulier.

Belastingdienst gesloten op maandag 10 juni

Maandag 10 juni – tweede pinksterdag – zijn wij gesloten. De BelastingTelefoon en ons webcareteam zijn dan ook niet bereikbaar. Wilt u hier meer informatie over? Neemt u dan contact op met ons via ons contactformulier.

Om gebruik te kunnen maken van deze website moet u akkoord gaan met ons privacybeleid en het gebruik van cookies Meer informatie

Om gebruik te maken van onze website is het noodzakelijk om onze cookies en privacybeleid te accepteren. U kunt ons Privacybeleid hier vinden.

Sluit informatie